Lapas karte
Zemītes sākumskola

eTWINNING

Starptautiskajā eTwinning seminārā dabas zinātņu skolotājiem Jūrmalā

15.06.2017 - 18.06.2017 kur : Zemītes sākumskola

etwin3.jpgVasara ir jauks laiks, kad var atpūsties, bet var arī uzkrāt zināšanas. Es piedalījos starptautiskajā seminārā "eTwinning projekti dabas zinātņu priekšmetos", kas no 15. līdz 18.jūnijam notika

Jūrmalā, viesnīcā „Semarah hotel Lielupe”. Tur bija sapulcējušies dabas zinātņu skolotāji no

dažādām Eiropas valstīm-  Čehijas Republikas, Kipras, Lietuvas, Polijas, Slovākijas, Ukrainas, Vācijas un , protams, no Latvijas, lai uzzinātu daudz ko jaunu.

Lasīt visu ziņu galerija (5)

eTwwining projekts

etwinninglogoflat.jpg

Zemītes pamatskola piesaistīta šai programmai no 2012.gada, kad programmā iestājās skolotāja Olita Tutiņa.

Iestājoties „eTwinning” programmā skola kļūst par daļu no tūkstošiem kolēģu kopienas. Skolotājiem ir iespēja mācību darbu skolā padarīt labāku, dinamiskāku, jo tā ir izglītība bez robežām. Visi entuziasti veic Eiropas mēroga sadarbību, veicot materiālu apmaiņu starp skolām ar ITK palīdzību. Projekti var būt vienkārši vai sarežģīti: jāatrod tik partneri, liekot lietā IKT un savu radošumu, piesaistot arī skolēnus. Pārējais nāk pats par sevi.

2012./13.m.g. skolēni projektā  „Cultural differences” dalījās pieredzē ar savas tautas nacionālām tradīcijām, to aprakstus ievietojot „eTwinnig” projekta lapā un pretī saņemot materiālus no Turcijas, Spānijas, Itālijas, Anglijas, Rumānijas.

2013.gada aprīlī skolotāja O.Tutiņa apmeklēja starptautisko semināru dabaszinību skolotājiem šajā programmā un ieguva sertifikātu

2013./14.m.g. skola iesaistījusies projektā „Celebrate time”, tāpēc tika nosūtīti un saņemti vairāku valstu skolēnu Ziemassvētku apsveikumi. Darbs vēl turpinās.

________________________________________________________________________________________


Lasīt visu ziņu
<>
back to top